Quasi Automatisering B.V.

Vestiging Zwanenburg
Venenweg 59
1161 AK Zwanenburg
T 020-4121620
F 020-4111240

Vestiging Andijk
Dijkweg 206
1619 JB Andijk
T 0228-712042

E office@quasict.nl

Quasi Automatisering MKB

Quasi Automatisering MKB ondersteunt bedrijven in de Randstad met 1-20 medewerkers op het gebied van ICT. Dit betreft met name PC’s, servers, camerabewaking (Axis) en VOIP telefooncentrales (3CX). En natuurlijk het bijbehorende netwerk en internetverbinding (RoutIT).

 

Wij werken zowel op basis van een contract als op incidentele basis:

 

U kunt een contract afsluiten voor periodiek onderhoud aan uw netwerk. Daarin wordt ook meegenomen het oplossen van storingen. Contracten zijn er op verschillende niveaus met gradaties in responsetijden.

 

Incidenteel kunnen wij u natuurlijk ook helpen (op basis van uurtarief), met het helpen oplossen van ICT-gerelateerde wensen, zoals het (helpen) aansluiten van apparatuur of verbindingen, of andere wensen waar u zelf niet (meer) uitkomt.

 

Uw website en e-mail kan worden ondergebracht op onze krachtige servers, die veilig staan opgesteld in verschillende Datacenters.

 

Voor het ontwerpen van uw nieuwe website, of het aanpassen van uw bestaande, werken wij samen met diverse betrouwbare en betaalbare website-ontwerpers, die naadloos samenwerken met onze eigen infrastructuur.

 

Op basis van een kosteloze intake kan Quasi Automatisering MKB de mogelijkheden voor u bekijken en offerte uitbrengen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Developed by Individual AE